Social Talks – en almennyttig forening

NYHED

Fishtank samler aktører på skoleområdet

Skole hvor går du hen? Sådan lyder overskriften når fishtank inviterer aktører ind for at skabe konkret handling for at øge trivslen blandt skoleelever.

Social Talks har kontor i fishtank på Vesterbro og er medværter ved dette arrangement, som foregår d. 17. marts 2023. På dagen vil vi høre forskellige perskektiver på fremtidens skole:

  • Helle Rabøl som tegner visionen for en skole med meget mere (h)ånd.
  • Laura Poulsen fra De danske Skoleelever der giver hendes vision for skolen.
  • Skoleforsker Louise Klinge, vil tegne en dag i fremtidens skole for os.
  • Christoffer Hansen fra PLAY, vil tale om, hvad det betyder at føle sig hjælpsom og nyttig, og hvorfor dette begreb er vigtigt for fremtidens skole.
  • Carl Emil Lind Christensen, der står bag lærlinge oprøret -inviterer os med i et opgør med samfundets uddannelsessnobberi.

En central del i arrangementet er markedspladsen, det er her der skabes handling. Markedspladsen består af en række “boder”, hvor der præsenteres en ide eller et initiativ omkring skolen. På markedspladsen bydes der op til dans. Værterne i boden inviterer til fremtidige samarbejder, alliancer eller sparring på en ide eller et initiativ, de brænder for.

VÆRD AT DELE

Relateret nyheder

Evaluering af Social Talks første år med hybridseminaret

Social Talks har fået lavet en evaluering af det første år med onlineformater og især hybridseminaret. Evalueringen viser både gode og lovende resultater i forhold til metodikken og systematikken i hybridseminarformatet. Den beskriver de virksomme greb og kernelementer, vi anvender samt vigtige udviklingsmuligheder.

Den Sociale Udviklingsfond sætter fokus på videndeling.

Fra politisk hold efterlyses der i disse år øget videndeling indenfor socialområdet. Vi skal dele viden og derved få tydeliggjort, hvad der virker, og hvad der ikke virker skriver Michael Hansen, direktør for Den Sociale Udviklingsfond i SUF MAGASINET.

Bliv medlem af Social Talks og få adgang til alle vores talks

Social Talks henvender sig til jer, der arbejder tæt på børn, unge og deres familier. Få ny viden og kapacitet, der kan styrke jeres arbejde og skabe positive forandringer.

Søg