Social Talks – en almennyttig forening

Medlemskab og pris

Kommuner kan købe et medlemskab til alle ansatte for 50.000 kr. om året. Seminarer og talks henvender sig til pædagogisk personale, lærere, sagsbehandlere, socialpædagoger og medarbejdere på udførerniveau. Ønsker en enkelt organisation et medlemskab, så kontakt os for en pris. Et medlemskab omfatter en lang række muligheder, som er beskrevet nedenfor. 

Medlemskab giver adgang til følgende muligheder:

    • Deltagelse i alle programsatte hybridseminarer henover 1 år.
    • Mulighed for at rekvirere seminarer i bagkatalog.
    • Adgang til løbende uddannelse af facilitatorer blandt medarbejdere.
    • Uddannelse af medarbejdere, som ønsker en udvidet rolle på arbejdspladsen til at stå for videndeling og implementering.
    • Adgang til samtlige videoer og materialer, der gør jer i stand til at afvikle seminarer, når I har 1, 2 eller 3 timer til rådighed.
    • Serviceaftale: Vi er fortsat til rådighed for sparring, der hjælper den enkelte arbejdsplads med at organisere de ønskede aktiviteter.

 

Hybridseminarer

Grupper af medarbejdere tilmelder sig løbende hybridseminarer og kan rekvirere seminarer fra bagkatalog, der passer til de udfordringer, man ønsker at arbejde med.

Facilitatorskole

Før et seminar træner vi en eller flere af jeres medarbejdere til at facilitere samtaler under selve seminaret. Det er her, at læringen sker og handlekraften opstår. Det er lettilgængeligt og alle kan træde ind i rollen som facilitator. Man bliver klædt på til et online kursus, der varer max 45 minutter.

Vi uddanner også facilitatorer mere i dybden til at kunne erhverve sig transferkompetencer. Transfer er defineret ved, at man som fagperson modtager viden, som man kan se, bliver omsat til gavn for børn, unge og familier. Vedkommende kan få en nøglerolle i organisationen, som har fokus på, hvordan arbejdspladsen arbejder med vidensmobilisering

Adgang til talks og drejebøger

Som medlem får man adgang til materialer, der klæder jer på til at afholde seminarer i arbejdstiden, når det passer ind. Fx på et personalemøde. I har adgang til alle videoer, faciliteringsmanual, drejebøger, mv.

Ønsker I mere information om, hvordan et medlemskab kan understøtte en mere informeret og reflekteret praksis hos jer, så kontakt os på mail@socialtalks.dk eller telefon 51 52 07 59.

Bliv medlem af Social Talks og få adgang til alle vores hybridseminarer og events

Social Talks henvender sig til jer, der arbejder tæt på børn, unge og deres familier. Få ny viden og kapacitet, der kan styrke jeres arbejde og skabe positive forandringer.