Social Talks – en almennyttig forening

Niels Christian Barkholt

Stifter og direktør

ncb@socialtalks.dk
+45 5152 0759

Niels er uddannet socialrådgiver i 1999 og arbejdede i 8 år som myndighedsrådgiver på børneområdet. I 2007 blev han cand.scient.soc. på Ålborg Universitet. Niels har i alle årene være utrættelig i sit arbejde for at forbedre vilkårene for udsatte børn, unge og deres familier både som engageret samfundsdebattør og som aktiv i en lang række bestyrelser på det sociale område. I årene 2012 til 2018 var Niels næstformand i Dansk Socialrådgiverforening.

Henriette

Henriette Holm Andersen

Koordinator

hha@socialtalks.dk
+45 4266 2067

Henriette har 10 års erfaring som sygeplejerske. I 2017 afsluttede hun en kandidatgrad i pædagogisk psykologi ved Aarhus Universitet. Henriette har en bred viden på det pædagogiske felt med fokus på børnefællesskaber samt børn og unges udvikling og læring. Henriette har desuden erfaring i arbejde med unge i udsatte positioner, projektarbejde målrettet fastholdelse af unge på ungdomsuddannelser og feltarbejder om unges trivsel i Grønland. 

Signe Arstorp Madsen

Studentermedhjælper

signe@socialtalks.dk

Signe er uddannet multimediedesigner og er nu i gang med en top-up i digital konceptudvikling. Signe har tidligere erfaring fra et marketingsbureau, hvor hun blandt andet beskæftigede sig med Digital design, webdesign og Grafisk kommunikation. Desuden har Signe stor interesse for udvikling og optimering af digitale koncepter og visuelle identiteter.

Social Talks

c/o Fishtank 
Ingerslevsgade 44 
1705 København V 

CVR: 42038717 

mail@socialtalksonline.dk 
+45 4266 2067 

Vi kan kontaktes hver dag ml. 9.00 – 16.00. 
Mails besvares inden for 2-3 timer i arbejdstiden. 

Om Fishtank

Social Talks bor i Fishtank i Kødbyen. Fishtank er et fagligt tværgående fællesskab, som Københavns Kommunes Borgercenter Børn og Unge har taget initiativ til. Målet med Fishtank er at skabe nye veje til at hjælpe børn, unge og familier i udsatte positioner ved at arbejde på tværs af kommunens forvaltninger, civilsamfund og erhvervsliv. 

Søg