Social Talks – en almennyttig forening

NYHED

Vi har masser viden om udsatte børn og unge. Hvorfor sætter vi den ikke i spil?

Den voksende mængde af viden på børneområdet burde være afspejlet i den måde, vi kobler uddannelses- og efteruddannelsessystemet til praksis. Læs Social Talks debatindlæg i Altinget her.

Der findes allerede masser af forskning om udsatte børn og unge, og der bliver hele tiden produceret mere. Desværre er vi for dårlige til at sætte den viden i spil, og her kan  børneområdet lære meget at sundhedsvæsenet, skriver Andreas Rønne Nielsen og Niels Christian Barkholt.

Læs debatindlæg fra Altinget her: Social_Talks_ Artikel_ Altinget_ 2023

VÆRD AT DELE

Relateret nyheder

Evaluering af Social Talks første år med hybridseminaret

Social Talks har fået lavet en evaluering af det første år med onlineformater og især hybridseminaret. Evalueringen viser både gode og lovende resultater i forhold til metodikken og systematikken i hybridseminarformatet. Den beskriver de virksomme greb og kernelementer, vi anvender samt vigtige udviklingsmuligheder.

Den Sociale Udviklingsfond sætter fokus på videndeling.

Fra politisk hold efterlyses der i disse år øget videndeling indenfor socialområdet. Vi skal dele viden og derved få tydeliggjort, hvad der virker, og hvad der ikke virker skriver Michael Hansen, direktør for Den Sociale Udviklingsfond i SUF MAGASINET.

Bliv medlem af Social Talks og få adgang til alle vores talks

Social Talks henvender sig til jer, der arbejder tæt på børn, unge og deres familier. Få ny viden og kapacitet, der kan styrke jeres arbejde og skabe positive forandringer.

Søg