Social Talks – en almennyttig forening

  • Dagtilbud
  • Skole & fritid

Forældresamarbejde i daginstitution og skole

Et godt forældresamarbejde øger sammenhæng på tværs af barnets liv. Når forældre, pædagoger og lærere samarbejder og deler viden om barnet, så forbedrer det direkte barnets udviklingsmuligheder og trivsel. Denne Faglige Formiddag sætter fokus på det daglige forældresamarbejde og kommer med bud på et konkret værktøj, I kan benytte for at skabe en større tillid, bedre dialog og et konstruktivt samarbejde med forældrene i hverdagen.

Talks

Marianne Nøhr Larsen

Antropolog, Center for Interkulturel Dialog

Marianne har gennem 25 år forsket i og udviklet dialogredskaber. Marianne giver i sin talk indblik i forældres meget forskellige oplevelser med og perspektiver på samarbejdet om deres børn. Hun kommer med bud på enkle værktøjer, der kan øge den gensidige tillid i samarbejdet mellem pædagogisk personale og forældre. Mariannes talk bliver grafisk faciliteret af Mette Jeppesen fra Tanke-streger.

Til Faglig Formiddag får du viden og inspiration til dit arbejde.

Faglig Formiddag foregår via Zoom.

Du modtager et link ved tilmelding. Vi sender linket igen dagen før den Faglige Formiddag, du er tilmeldt. 

KOMMER SNART

Der kommer snart nye datoer.

Bliv medlem af Social Talks og få adgang til alle vores talks

Social Talks henvender sig til jer, der arbejder tæt på børn, unge og deres familier. Få ny viden og kapacitet, der kan styrke jeres arbejde og skabe positive forandringer.

Søg