Social Talks – en almennyttig forening

Handelsbetingelser

I det omfang andet ikke er skriftligt aftalt, er nedenstående angivne betingelser for køb af produkter i Social Talks webshop gældende.

Generelle oplysninger: 
Social Talks
C/O Socialt Udviklingscenter SUS
Nørre Farimagsgade 13
1364 København K Tlf.: 0045 42662067
E-mail: mail@socialtalks.dk
CVR.: 42038717

Betingelser
Dit køb og tilmelding til Hybridseminar og Event er som udgangspunkt personlig og bindende.

Priser
Alle priser på webshoppen er nettopriser. Kunder i Danmark og indenfor EU skal betale dansk moms på 25%. Varer betales i Danske kroner (DKK). Der tages forbehold for pris- og tastefejl.

Betaling
Betaling via socialtalks.dk sker via tredjepart Bambora (se hjemmeside her), som også er ansvarlig for at sikre dine personoplysninger i forbindelse med betaling. Varen bliver sendt elektronisk til angivende mail og varen faktureres umiddelbart efter tilmelding.

Fortrydelsesret
Da Social Talks ikke sælger fysiske varer gælder købeloven med reklamationsret op til 24 måneder ikke. Der gives fuld returret på varer købt i Social Talks´ webshop indtil 14 dage før afholdelse af Hybridseminar eller Event. Social Talks sælger ingen varer, der fysisk kan sendes retur. Brug af fortrydelsesret sker per mail til mail@socialtalks.dk . I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Køber betaler et lille administrationsgebyr ved brug af fortrydelsesret.

Medlemskab

Når du vælger at blive medlem af Social Talks acceptere du, at Social Talks kan kontakte dig med informationer om kommende seminarer og anden relevant information.

Opsigelse af medlemskab
Et medlemskab hos Social Talks er bindende for 1 år og bliver automatisk fornyet, medmindre andet er skriftligt aftalt. Opsigelse af medlemskab skal ske skriftligt på mail@socialtalks.dk inden udgangen af perioden for medlemskabet. Opsiges medlemskabet ikke, da fortsætter medlemskabet for et år. 

Forbehold
Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i tid, sted, pris samt force majeure. For at sikre et maksimalt udbytte for deltageren kan vi ved for få tilmeldinger forbeholde os retten til at aflyse. Aflysning vil ske senest 24 timer før afvikling.

Trykfejl
Ved trykfejl eller prisfejl forbeholder vi os ret til at annullere aftalen. Du vil altid blive kontaktet hurtigst muligt, hvis fejl skulle opstå på Social Talk´s webshop.

Rettigheder og kopiering
Al digital læring fra Social Talks er ophavsretligt beskyttet. På socialtalks.dk findes talks og læringsmateriale til fri afbenyttelse. Som medlem af Social Talks har du adgang til særlige talks og særligt læringsmateriale, dette materiale må ikke deles med personer der ikke er medlem af Social Talks.

Link, brugernavn og password – og dermed adgang til det lukkede miljø for medlemmer – er personligt, og det er forbudt at overdrage eller videregive det til andre.

Medlemmer må ikke sælge eller overdrage den erhvervede rettighed til andre. Ligeledes må medlemmer heller ikke på nogen måde kopiere indhold eller distribuere indhold til personer, som ikke er medlemmer. Medlemmer , der bryder med reglementet, vil blive retsforfulgt efter gældende dansk lov.

Oplysning om klagemuligheder
En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos Social Talks skrives til mail@socialtalks.dk

Der kan også indgives klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-kommisionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives via http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail mail@socialtalks.dk.

Handelsbetingelser er opdateret marts 2023.

Søg